Vi brænder igennem for dig
 
  Vi giver dig altid ekstra kraft
Website Button Creator by Vista-Buttons.com v5.7


 

Case

INDUSTRIVARME sætter rekord – den største ordre i selskabets historie

SOLVARMEANLÆG TIL AALESTRUP-NØRAGER ENERGI A.M.B.A.

Industrivarme står for totalentreprisen, der omfatter en ”Turn Key” leverance af et stort solvarmeanlæg på 24.129m2.

Leverancen indeholder bl.a. projektering, levering af solvarmeanlægget, med tilhørende teknikbygning på 150m², samt komplet integration med det eksisterende energianlæg hos Aalestrup-Nørager Energi A.m.b.a. i Himmerland.

Det er en ordre som sætter rekord hos Industrivarme og den betegner sig for et større tocifret millionbeløb.
Aalestrup-Nørager Energi A.m.b.a. har et klart ønske om at fremtidssikre produktionsanlægget, så der fremover kan leveres billigere og mere miljøvenlig varme til værkets forbrugere.

Solvarmeanlægget er designet til en samlet årsproduktion på 12.831 MWh pr. år, målt på energimåler, og vil dermed kunne levere ca. 22 pct. af Aalestrup-Nørager Energis fremtidige årlige varmeproduktion.

INTEGRATION AF EKSISTERENDE ANLÆG MED SOLVARMEANLÆG

INDUSTRIVARME har designet anlægget til at tage hånd om flere driftsscenarier for solvarmeanlægget. Solvarmeproduktionen øges ved en god integration med det eksisterende anlæg, som er afgørende for, at der opnås optimal varmeproduktion fra solvarmeanlægget og at sammendriften med det eksisterende anlæg kan fungere optimalt.

Solvarmeanlægget er planlagt til idriftsætning ultimo 2016.

INDUSTRIVARME har stor viden om opbygning af solvarmeanlæg, der er optimeret til samproduktion, og som kan tilføre brugbar energi i både gråvejr og på dage, hvor solens indstråling ikke er stor. Vi er ”Turn Key” leverandør af anerkendte solvarmepaneler, som er bygget op omkring varmeværkets egne styrings- og designprincipper. Dette sikrer fleksibilitet i produktionsformen samt de højeste virkningsgrader, hvorved varmeproduktionen holdes på lavest mulige niveau.

Industrivarme | Landholmvej 12 | DK-9280 Storvorde | Tlf +45 98 31 62 44 | info@industrivarme.dk